sahaya international.eu

Onze visie

Wie we zijn!

Maak een verschil

In het nieuws

Donate now
Steun
English version English

Sign Up for Email Updates

Sahaya Going Beyond

een 20-minuten kortfilm, met stem van Oscar winner Jeremy Irons, nu gratis te bekijken. Klik hierboven voor de versie met nederlandstalige ondertiteling. hieronder op de DVD cover voor de Engelstalige versie.

Sahaya Going Beyond movie

Programma's die we steunen
INDIA
READ (Rural Education and Action Development)
Prerana's Women Health Initiative
AFRICA
Sahaya Deaf, Kenya
Rehema Center (Kenya)

sponser

Geborduurde kaartencard

Sahaya on Facebook
 

twitter

Onze leden van de Algemene Vergadering en Raad van Bestuur:

An Van Rompay: Secretaris-Penningmeester en Dagelijks Bestuurder

An is de zus van Koen, en is een toxicologisch onderzoeker. Ze is al jaren actief betrokken met de fondsenverwerving voor Sahaya in België, en is eind 2008 samen met haar echtgenoot Raf Van Eyken (ingenieur) de programmas van READ in India gaan bezoeken.

An en Raf

Paul Verlodt: Ondervoorzitter

Paul is al jaren werkzaam in het secundair onderwijs. In zijn vrije tijd houdt hij zich actief bezig met het verwerven van fondsen voor de educatieve projecten van Sahaya.eu. Een van zijn laatste grote realisaties was het mee sponsoren van de bouw van de nieuwe Jawahar Matriculation School in Andimadam (Zuid-India). Het streven naar degelijk onderwijs voor de allerarmsten is een van zijn topprioriteiten. Daarom is hij ook bezig met voorbereidingen voor verdere opleiding/navorming van de leerkrachten van de 2 basisscholen van READ (Jawahar Matriculation School en Mother Theresa School) op het gebied van het gebruik van verschillende werkvormen. Bovendien is hij actief in het kinder-sponsorprogramma van Sahaya International.

Paul Verlodt

Klaas Soethout en Joan Schelpe

 

Joan and Klaas

René Marïen

René is bioloog van opleiding. Gedurende heel zijn loopbaan was hij actief in het secundair onderwijs. Hij neemt ook deel aan het kinder-sponsorprogramma. Met eigen ogen heeft hij gezien hoe elke gedoneerde euro zeer wel gespendeerd wordt aan de opvoeding en het welzijn van de kinderen en welke grote impact dit heeft op hun toekomst.

Rene Marien

Dominique Vandekerchove: Mede-oprichter

Dominique is een Belgische dierenarts die al verschillende jaren Indische kinderen sponsort. Professioneel is ze actief binnen het wetenschappelijk onderzoek. Ze beseft heel goed hoe belangrijk een goede opleiding is voor kansarme kinderen. Daarnaast laat de sponsoring ook een betere voeding van de kinderen toe, en medische zorg wanneer dat nodig is ; onmisbaar voor een eerlijke kans in het leven.

Dominique

Jeannine Luyten

jeannine

Koen Van Rompay: Voorzitter

Koen is een Belgische dierenarts, die als sinds 1989 actief is als HIV/AIDS onderzoeker aan de University of California (USA).
Hij is ook de stichter van Sahaya International in de USA, en is daar de secretaris/treasurer. Om meer te leren hoe Sahaya International allemaal begonnen is, ga hier. Hij is de trotse sponsor-vader van 10 zonen en 5 dochters in India.
In 2006 werd hij verkozen tot "Alumnus van het Jaar" door de Universiteit Antwerpen. Hij kreeg ook de "2010 Excellence in Research Award" en de "2010 Community Service Award" van de University of California, Davis.

Koen met zonen

 


Goodsearch: You Search...We Give!

Search and Shop for Good!

With the help of Goodsearch and Goodshop, each time you search the internet and shop online (at more than 2,400 stores), a donation will be made to Sahaya International . And, you’ll get great deals and money-saving coupons from Goodshop at thousands of major retail stores.
Remember to select "Sahaya International" as your cause. By signing up you can even track how much you've raised for Sahaya's programs!

Steun ons

Donate now
homeHome

© Sahaya International.eu, 2016
Webmaster: koen@sahaya.org

weeskind